Mintunvihreä retromekko

Näin tämän kankaan Eurokankaan palalaarissa kerran ja kykenin tuolloin sivuuttamaan sen…mutta mutta toista kertaa en enää. Tämä joustoneulos oli väriltään niin ihana, että se huusi päästä mukaani. Kankaan ”oikea” puoli on valkoinen ja nurja mintunvihreä. Rohkenin käyttää nurjaa puolta lopulta, sillä kankaasta ei huomaa, että se on väärinpäin välttämättä. Kaavaksi leikkasin vanhan tunikamekon.

Ommeltuani mekon kasaan huomasin että kaula-aukko tarvitsee jotakin ettei mekko näytä yöpaidalta. Olen toivonut jo kauan mekkoa, jossa olisi kaulukset joten päätin kokeilla. Kaavamallin kaulukseen otin Gertie Sews Vintage The Ultimate Dress Bookista.

…olin hieman epävarma tästä kauluksesta joten päätin kysyä mielipiteitä. Lopputuloksena olisi täystyrmäys 😀 pitsiä oli kuitenkin pakko saada johonkin joten istutin jo valmiiksi ommellut suikaleet lopulta hihansuihin. Kaula-aukko tarvitsi edelleen jotain, joten päädyin ompelemaan samasta pitsistä rusetin yhdistettynä mintunvihreän nauhan kanssa. Lopputulos oli oikein söpö ja viimeistelty look oli hattua ja korkkareita vaille valmis. Mieheni mielestä tämä on ”Titanic-look” 😀

Tekijä: rockabillychick

Olen liikunnan ammattilainen jonka intohimot ovat suunnistus, ompelu, vintage sekä kakkujen leipominen 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *