Retrokuosinen hellemekko

Sunnuntaina oli kaunis auringonpaiste ja lämmintä. Kelin innoittamana sen sijaan, että olisin mennyt ulos nauttimaan ilmasta antauduin hellemekon tekoon. Jemmassa oli kirppikseltä löydetty keltainen kukkakuositrikoo. Kaavana käytin perus henkkamaukan narutoppia ja alaosaan puolikellon kaavaa. Huomasin aika pian ettei kangas riitä mitenkään puolikellohelmaan mutta onneksi minulla oli valkoista perustrikoota josta käytin puolet helmaan. Hauskuutta helmaan sain leikkaamalla joka toisen palan keltaista ja joka toisen palan valkoisesta trikoosta. Pienirintaisena olen jo kauan lintsannut liivien käytöstä, joten sain toteutettua criss cross olkaimet. Kaula-aukosta tuli lähes sweetheart ihan vahingossa, koska en saanut mitenkään ommeltua olkainten yläosaa jyrkemmäksi. Mekko on aivan kuin toinen iho ja aivan ihana päällä 🙂

Tekijä: rockabillychick

Olen liikunnan ammattilainen jonka intohimot ovat suunnistus, ompelu, vintage sekä kakkujen leipominen 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *