Rockabillywedding 2014

Kaikkihan alkoi omista häistä <3 kaiken piti olla jokaista pientä yksityiskohtaa myöten teeman mukaista ja…niin, täydellistä. Häiden suunnittelu alkoi reilua vuotta ennen häitä. Ensimmäinen tehtävä oli löytää sopiva vihkikirkko pienelle vierasmäärälle (n.80h). Sopiva löytyikin Puotilasta; Puotilan kappeli on vanha vilja-aitta, joka on tyyliltään goottihenkinen ja sopivan intiimi pienelle porukalle. Hääpaikaksi valikoitui Järvenpäässä sijaitseva Härmän Rati, jonka ruoka on perinteistä, kotitekoista ja erinomaista. Hääkakku tilattiin PH 7, sillä toivoimme juuri tietynlaista. Tässä muutamia parhaita paloja kuvien muodossa häistämme 🙂

Mieheni on palomies ja itse olen koulutukseltani liikunnanohjaaja, löysimmekin työpaikoiltamme sopivat koristeet pöytäämme. Pieni pöytämme kesti hyvin 16 kilon kahvakuulanikin! Värimaailma oli johdonmukaisesti sama materiaaleineen koristeissa ja jopa ruoissakin! Iltapalalle toivoimme marjarahkaa ja ruisleipiä 🙂

Hääpukuni suunnittelin itse; sen toteutti pukuompelija Irina Vantaan Tikkurilasta. Puku oli kaikkea mistä haaveilin ja enemmänkin…morsiuskimppu tehtiin Korson kukkatalossa omista materiaaleista juuri sellaiseksi, kuin olin kuvaillut. Kengät ovat Lola Ramonat, häälaukku ja vieraskirja käsityötä jenkeistä ja ohjelmakortit Sinellistä…hauskinta kaikessa oli se, että kun jotakin tiettyä ei löytynyt (se oli sävyltään väärä jne) piti muuttaa kaikkia muitakin yksityiskohtia, jotta kokonaisuus olisi oikeanlainen. It’s all about details. Mikään Bridezilla en ollut, sillä minulla oli ohjat niin vahvasti hyppysissä alusta alkaen, että toteutus oli helppoa kun antoi auttaville käsille hyvät ohjeet 😉

Mikään ei olisi ollut mahdollista ilman tukijoukkojani: perhettä ja kaasojani <3

 

Tekijä: rockabillychick

Olen liikunnan ammattilainen jonka intohimot ovat suunnistus, ompelu, vintage sekä kakkujen leipominen 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *